Welkom bij mijn portfolio! Mijn naam is Niels Nauta, een gepassioneerde videograaf met een liefde voor het vastleggen van mooie momenten. Met mijn ervaring in het vak ben ik gespecialiseerd in het creëren van prachtige video's voor verschillende doeleinden.

Mijn werk bestaat uit een breed scala aan opdrachten, van huwelijksreportages tot bedrijfsvideo's en nog veel meer. Ik werk nauw samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat elk project op maat wordt gemaakt en volledig voldoet aan hun wensen.

Bij het maken van een video leg ik de nadruk op het vastleggen van emoties en het vertellen van een verhaal. Door mijn gebruik van creatieve technieken en het gebruik van de nieuwste apparatuur ben ik in staat om de hoogste kwaliteit video's te leveren die de kijker meenemen op een onvergetelijke reis.

Mijn portfolio toont een selectie van mijn beste werk en geeft je een idee van mijn stijl en aanpak. Neem gerust de tijd om door mijn portfolio te bladeren en te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen. Of je nu op zoek bent naar een videograaf voor je bruiloft, een bedrijfsvideo of iets heel anders, ik sta altijd voor je klaar om jouw verhaal op een unieke en creatieve manier vast te leggen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over mijn werk of tarieven? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Veiligheidsdag Amersfoort

Voor de VRU heb ik de veiligheidsdag in Amersfoort vast mogen leggen. In de video zie je alle disciplines die die dag aanwezig waren en dun demo's gaven!

Verbouwing van Coop naar Plus

Voor de Plus in Achterberg heeft de eigenaar mij gevraagd om de hele verbouwing vast te leggen op beeld. Deze werd namelijk omgebouwd van Coop naar Plus. In de video kan je mooi zien hoe dat er aan toe ging.

Bruiloften

Voor Frank en Brenda heb ik deze prachtige dag mogen filmen.
De volledige video van 7:00 is privé, Gelukkig mocht ik de korte versie wel delen

Wervingsvideo

Voor Elten heb ik deze wervingsvideo gemaakt omdat ze druk opzoek zijn naar nieuw personeel

Automotive

De eigenaar van deze Suzuki V-Storm wou graag een video hebben van zijn motor. Na wat ideeën uitwisselen zijn we op dit idee uitgekomen en heeft de eigenaar een hele mooie video ontvangen.

Automotive

Voor de klant Tcoperations heb ik meerdere video's gemaakt zoals deze van een Tesla model 3. Het bedrijf wrapt de autos met een gekleurde folie zodat je relatief goedkoop een andere kleur op je auto krijgt. De eigenaar vroeg mij een video te maken van het proces.

Automotive

Voor deze video heb ik mogen filmen bij Tcoperations om zijn werkwijze en eindproduct op Beeld te brengen.

Productvideo

Deze video is gemaakt voor StokedBBQ. Als reclame voor hun braai

Productvideo

Deze cocktail video is gemaakt voor FrostShot. In de video kan je zien hoe de flessen er uit zien en wat de smaken van de cocktails zijn

Video's gemaakt voor onder andere:

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Adres

  Schrijverspark 185

  3901PL Veenendaal

  Contact

  T: 06-36349380

  E: info@nautavp.nl

  KVK: 83186638