Nog Militair of al weg bij de baas?

Veel (ex) militairen beginnen een eigen onderneming. En daar heb je natuurlijk goede video’s voor nodig!

Wat heb ik jou te bieden?

 • De eerste video(‘s) kosten jou niks. Waarom niet? Filmen is mijn passie en helemaal gecombineerd met defensie. En om jou te bedanken voor het veilig houden van ons land!
 • De 2de video is gratis in ruil voor een gave/unieke patch.
 • Privacy. Door jou verleden wil je misschien niet overal online komen te staan. Alle beelden die ik maak plaats ik alleen online na jou toestemming
 • Kennis van zaken en niet alleen op gebied van camera’s en filmen maar ook van defensie.
 • Altijd op tijd en goed voorbereid.
 • Snelle levering van jou video’s
Door constant omringd te worden door mensen die nog beter, sterker, slimmer of meer ervaren zijn, creëer je een cultuur van constante ontwikkeling.
~Sander Aarts~

Derek

Special Forces Medic – BSB

Derek de Vries. Na meer dan 16 jaar bij Defensie te hebben gewerkt als leidinggevende, Special Forces (SF)  medic, medewerker Bijzondere Opdrachten en met een reeks aan operationele uitzendingen naar diverse oorlogs- en crisisgebieden, kan Derek uit een scala van unieke ervaringen putten op het gebied van omgaan met (extreme) stress, presteren onder druk, leiderschap, weerbaarheid en zelfredzaamheid.

” Niels levert top werk! Goede communicatie, fijne samenwerking en een meer dan uitstekend resultaat, dat ook nog eens snel wordt geleverd! Niels begrijpt ook de Defensie en Politie wereld, hierdoor is het snel schakelen, als je werkzaam bent (geweest) in dit werkveld!”

Links
Website Weesvoorbereid
Scherpschutters #166: Special Forces Medic van de BSB over zijn werk in oa Bagdad
Lotgenoten podcast Ex Special Forces: Zo Blijf je Presteren onder hoge Stress

10 Hour First responder challenge

In de huidige maatschappij is het belangrijk dat we af en toe op verschillende vlakken worden uitgedaagd. Waarom? Om meer weerbaar, zelfredzaam en sterker te worden. Om als mens te groeien en een Warrior Mindset te ontwikkelen, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, actie durft te ondernemen en de leiding kan nemen in dagelijkse, maar ook tijdens moeilijke (nood)situaties.

De 10Hour First Responder Challenge is een unieke ervaring in Nederland, waarbij je zowel sterker in je schoenen komt te staan, maar ook levensreddende skills leert en deze toe te passen in de praktijk, onder uitdagende omstandigheden, zoals gesimuleerde noodsituaties.

Ariën

Marinier – Mountainleader

Ariën van de Kolk, de man achter MONO Boulder. Twaalf jaar geleden is hij begonnen bij het Korps Mariniers en heeft zich gespecialiseerd als mountainleader. De afgelopen jaren heeft hij veel beklimmingen gedaan, waaronder technische toppen in de Alpen en een 8000’er in de Himalaya. De passie voor de klimsport en het ontbreken van een boulderhal bij hem in de buurt heeft hem geïnspireerd om de bouldersport hierheen te halen.

” Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de uitstekende diensten van Nautavp. Een open en eerlijk communicatie. Zijn videokwaliteiten zijn indrukwekkend! De helderheid, scherpte en oog voor detail in de video’s zijn goed en een snelle levering. Nautavp’s professionaliteit en toewijding aan kwaliteit maken hem een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige videoproducties. Een absolute aanrader! “

Links
Website MONOboulder
Scherpschutters #144 Van marinier naar bergbeklimmer

Crowdfunding

In 2024 wordt MONO Boulder geopend. De eerste boulderhal in de regio Ede-Wageningen-Veenendaal! Een nieuwe hal met maar liefst 600 m2 aan klimoppervlakte, een breed scala aan trainingen, yoga en een café. De plannen zijn helemaal rond.
Maar voor het laatste zetje van de financiering heeft Ariën een crowdfunding gestart bij Crowdaboutnow.

En heeft daarmee mede dankzij de video het doelbedrag van €250.000,- opgehaald!

285.700,-

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

We horen graag van u! Als u vragen heeft over de video's, of als u geïnteresseerd bent in het laten maken van een video, neem dan gerust contact op.

Ik ben te bereiken via e-mail, telefoon of het onderstaande contactformulier.

Ik neem zo snel mogelijk contact met u op en streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Bedankt voor uw interesse in de video's en we kijken ernaar uit om met u samen te werken!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Adres

  Alleen op afspraak
  Schrijverspark 185

  3901PL Veenendaal