Welkom bij mijn portfolio! Mijn naam is Niels Nauta, een gepassioneerde videograaf met een liefde voor het vastleggen van mooie momenten. Met mijn ervaring in het vak ben ik gespecialiseerd in het creëren van prachtige video's voor verschillende doeleinden.

Mijn werk bestaat uit een breed scala aan opdrachten, van huwelijksreportages tot bedrijfsvideo's en nog veel meer. Ik werk nauw samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat elk project op maat wordt gemaakt en volledig voldoet aan hun wensen.

Bij het maken van een video leg ik de nadruk op het vastleggen van emoties en het vertellen van een verhaal. Door mijn gebruik van creatieve technieken en het gebruik van de nieuwste apparatuur ben ik in staat om de hoogste kwaliteit video's te leveren die de kijker meenemen op een onvergetelijke reis.

Mijn portfolio toont een selectie van mijn beste werk en geeft je een idee van mijn stijl en aanpak. Neem gerust de tijd om door mijn portfolio te bladeren en te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen. Of je nu op zoek bent naar een videograaf voor je bruiloft, een bedrijfsvideo of iets heel anders, ik sta altijd voor je klaar om jouw verhaal op een unieke en creatieve manier vast te leggen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over mijn werk of tarieven? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Adres

  Schrijverspark 185

  3901PL Veenendaal

  Contact

  T: 06-36349380

  E: info@nautavp.nl

  KVK: 83186638